Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Женеві дебютував новий Suzuki Swift

П’ятидверний японський хетчбек В-класу продовжує вражати автомобільний світ своїм консервативним зовнішнім виглядом та застарілим технічним оснащенням. Водночас, Swift пропонує економічні переваги бюджетного автомобіля помножені на надійність та простоту конструкції. На європейському ринку Suzuki Swift один з лідерів по співвідношенню ціни та якості.

Новачок побудований на новій платформі, запозиченій у компактного седана під назвою Baleno. Виробник приділив значно більше уваги налаштуванню підвіски та шасі, адже хетчбек позиціонується як спортивний автомобіль на кожен день. Також, завдяки невеликій масі кузова, машина важить всього 890 кг, компактний Swift швидко прискорюється та непогано зупиняється. Дизайн екстер’єру розроблявся з оглядом на молодіжну аудиторію, яка вибирає автомобіль відповідно до свого життєвого кредо.

На нове покоління Suzuki Swift встановлюються лише бензинові силові установки. Базовим двигуном визначено 3-циліндровий туровий мотор об’ємом 1 літр. Маючи в своєму активі 110 к.с. цей невеличкий агрегат здатен прискорювати автомобіль з 0 до 100 км/год всього за 9,5 секунд. Крім цього, існує версія м’якого гібриду, яка використовує електромотор та 3-циліндровий двигун внутрішнього згоряння. Для більш консервативної публіки пропонується 1,2-літровий 4-циліндровий атмосферний мотор на 90 к.с. Під капотом топового хетчбека з префіксом S ховається 1,4-літровий двигун сімейства Boosterjet, який розвиває 140 к.с., що робить його неймовірно швидким та керованим.

Інтер’єр японця не викликає захоплення, але і негативу не так багато, як було раніше. Оскільки хетчбек коштує менше 20 тисяч євро, зустріти в середині Swift коштовні матеріали неможливо.

В якості додаткового обладнання з цим двигуном може комплектуватися повний привід та автоматична коробка перемикання швидкостей. За доплату новий Swift отримає адаптивний круїз-контроль, клімат-контроль, тоновані стекла, світлодіодні фари, систему Keyless Go, супутникову навігацію, мультимедійну систему з Android Auto або Apple CarPlay та легкосплавні колісні диски.

Орієнтовна вартість Suzuki Swift - 11 тисяч євро. До європейських дилерських центрів новачок надійде на початку літа, а в Україні Swift з’явиться ще раніше, адже попит на цей японський автомобіль в східній Європі значно вище… 

20.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Женеві дебютував новий Suzuki Swift

Політика конфіденційності